Over mij

Met mijn vrouw Heleen woon ik al een hele poos in Oldeholtpade. Wij hebben drie zonen die met hun gezinnen in de buurt wonen, op fietsafstand.

In mijn laatste functie was ik zorgcontroller bij een grote zorgaanbieder in Heerenveen. De control betrof de ouderenzorg in het concern, bestaande uit twee verpleeghuizen en vijf zorgcentra. In de jaren daarvoor was ik eindverantwoordelijk leidinggevende in een combinatie van verpleeghuis en twee zorgcentra in Wolvega. Ik heb daar het grootste deel van mijn carrière met heel veel plezier gewerkt.

Helemaal terug in de tijd, ben ik gestart als verpleegkundige in de psychiatrie (Delft) en later in het ziekenhuis (Helmond). Ik heb management gestudeerd aan de KHSV in Nijmegen en ik heb verschillende middenkaderfuncties gehad in verpleeghuizen en in de psychiatrie, voordat ik bedrijfskunde heb gedaan in Leeuwarden. Tussendoor was ik vijf jaar lang beleidsmedewerker bij de koepel van zorgaanbieders (tegenwoordig Actiz).

In 2014 ben ik vervroegd gestopt met mijn actieve loopbaan. In de loop van de tijd kwam ik tot de ontdekking dat dit voor mij te vroeg was geweest. Bovendien kreeg ik de kans om via een vraag uit het veld weer tijdelijk aan de slag te gaan. Dit beviel zo goed, dat ik er een vervolg aan heb gegeven, via mijn eigen bedrijf BooijXtra. Ik wil mijn ruime kennis, kunde en ervaring graag ten dienste stellen aan het ondersteunen van u of uw leidinggevenden.

Mijn aanbod

Mijn aanbod is vierledig: waarnemen, coachen, ordenen en uitvoeren. Het varieert dus van het tijdelijk invallen voor een leidinggevende in het midden- of het hogere kader, tot en met het coachen van een of meer leidinggevenden. Het ordenen betreft het schrijven van beleidsstukken (bijvoorbeeld maar niet uitsluitend in de planning en control cyclus). Het uitvoeren kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het opzetten en onderhouden van uw systeem van kwaliteitszorg (HKZ of vergelijkbaar)

Mobiel 0652474749
G.F. Vosstraat 20

8474 BH Oldeholtpade

Laat een bericht achter

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht